Preskoči na vsebino


Oznanila - Dodatna oznanila

 
            Ker bo v sredo god sv. Ožbalta, zavetnika naše podružnične cerkve, bomo danes obhajali lepo nedeljo pri Sv. Ožbaltu. Procesija bo po prilagojen urniku in sicer samo z enim oltarjem v cerkvi. Pri tej maši bomo z veseljem pozdravili in blagoslovili starodobna vozila in njihove voznike, ki se nam bodo pridružili. Dobrodošli.
            Prve tri dni v tednu se bom udeležil romanja oz. potovanja po Vipavski dolini in dolini reke Soče, zato te dni doma ne bo sv. maše. V nujnih primerih se obrnite na župnika v Šentvidu g. Janeza Nerada. Dosegljiv je na tel. št. 051 318 077.
            Začeli smo mesec avgust. V torek bo od 8.00 do 9.00 potekalo dežurstvo za potrebe župnijske karitas. Če pomoč potrebujete ali jo lahko komu ponudite, se oglasite.
            Ta teden bodo tudi prvi četrtek, prvi petek in prva sobota. V četrtek vabljeni k molitvi za nove duhovne poklice, tudi k molitveni uri, ki bo po večerni sv. maši. K tej molitveni uri še posebej vabimo člane molitvene zveze za duhovne poklice, člane župnijskega pastoralnega sveta, farane iz vasi Bobovo, Srževica, Boletina, Okrog in od drugod.
            V četrtek in petek dopoldne bom obiskal bolnike in starejše po domovih.
            Ker je danes prva nedelja v mesecu, bo po sv. maši darovanje okrog oltarja. Darove še vedno zbiramo in namenjamo za plačilo ureditve okolice cerkve in župnišča. Iskren Bog plačaj za vsak vaš dar. Lepo se zahvaljujem tudi za vaš prispevek misijonarjem, ki ste ga namenili za nakup vozil preteklo nedeljo ob blagoslovu vozil.
            Vabim vas, da se pridružite pohodom po Slomškovi romarski poti, ki bodo potekali od 9. do 14. avgusta letos. Podrobnejši program najdete na spletni strani Doma sv. Jožef v Celju.
            V tem tednu se je od zemeljskega življenja poslovila 77 letna Olga Zabukošek, roj. Pilpaher, s Ponikve 35. K večnemu počitku smo jo pospremili včeraj. Pokojno Olgo priporočamo v molitev.
            Vzemite novo številko Družine.
            Ta teden ministrirata: Žan Grosek in Gal Grobovšek.
 
          Dodatna oznanila v Word-ovi datoteki lahko prenesete tukaj.

 
Lokacija:
Print Friendly and PDF