Preskoči na vsebino


Oznanila - Dodatna oznanila

 
 
            Danes obhajamo praznik Brezmadežnega spočetja Device Marije. Hkrati je to tudi 2. adventna nedelja.
            Zakonska skupina danes zaključuje duhovne vaje v Veržeju in se priporoča v molitev.
            Med tednom je reden verouk za vse razrede.
            V sredo ob 14.00 bomo začeli izdelovati božične voščilnice za potrebe domače karitas. Lepo vas naprošamo za pomoč. S seboj prinesite obilo dobre volje in kakšne ostre škarjice. Po potrebi bomo voščilnice izdelovali še naslednje dni.
            Ker se že bližamo božičnemu prazniku, vas vabimo, da se tudi duhovno pripravite na ta praznik. Vabimo vas, da opravite dobro sv. spoved. Za spoved bo domači župnik na razpolago vsak dan pol ure pred sv. mašo, posebna priložnost pa bo tudi prihodnjo nedeljo, ko bo temu prilagojen tudi urnik sv. maš. Dopoldne bo sv. maša samo ob 9.00, popoldne pa ob 15.00. Obakrat bo eno uro pred sv. mašo priložnost za sv. spoved. Popoldne bo spovedoval tudi g. Janez Nerad, župnik iz Šentvida.
            Prihodnjo nedeljo bomo med mašo ob 9.00 postavili v ministrantsko službo novega člana.
            Iskreno se zahvaljujemo vsem, ki ste v preteklem tednu pomagali sv. Miklavžu, da je ob svojem obisku imel vse pripravljeno in je lahko obdaril otroke. Še prav posebej se zahvaljujemo Grilovim oz. Zdolškovim s Ponikve, ki so za Miklavža prispevali za vsakega obdarovanca vrečko sadja. Prav tako velja zahvala vsem, ki ste omogočili adventno okrasitev pred župniščem: najprej ge. Frančiški Vrečko, ki je darovala smreko, g. Toniju Podkrajšku za podiranje smreke, g. Jožetu Bračku za prevoz in postavitev, g. Damjanu Štoru za košaro, Jankotu in Franciju Šibal, Toniju Podkrajšku in Silvu Močniku, ki ste pomagali pri namestitvi razsvetljave.
            V 88. letu starosti je umrl Albin Herič iz Okroga 25. Pogrebna sv. maša in nato pogreb bo v torek ob 15.00. Pokojnika bodo pripeljali v vežico v torek ob 10.00. Priporočamo ga v molitev.
            Vzemite novo številko Družine, Misijonskih obzorij in lista za nove duhovne poklice  Nova rast.
            Dom Sv. Jožef v Celju pa vabi danes ob 19.00 v tamkajšnjo cerkev, kjer bodo Ljubljanski madrigalisti v adventnem vzdušju prepevali gregorijanske koralne. Lepo vabljeni.
            Ta teden ministrirata: Nik Pevec in Tjaš Salobir.
 

          Dodatna oznanila v Word-ovi datoteki lahko prenesete tukaj.

 
Lokacija:
Print Friendly and PDF