Preskoči na vsebino


Oznanila - Dodatna oznanila

 
 
            Danes zvečer bo romarski shod na Sladki Gori. Pohodniki se zberemo pri župnijski cerkvi ob 17.00 in gremo k Sladkogorski Božji Materi. Pridružite se nam. Na Sladki Gori bo osrednje romarsko slavje jutri ob 10.00. Prav tako lepo vabljeni k romanjem na Tinsko v torek zvečer ob 19.00. K Sv. Roku v Šmarje pa vabijo v sredo ob 17.00 in v četrtek dopoldne in zvečer.
            V sredo je torej praznik Marijinega vnebovzetja ali velika maša. Na ta dan bomo obnovili posvetitev slovenskega naroda Mariji. Pri nas bodo sv. maše kot ob nedeljah, seveda pa je v teh dneh veliko priložnosti, da poromate k bližnjim Marijinim božjim potem, ali pa se namenite tudi kam dlje.
            Na romanje v Krko na Koroškem se bomo podali v soboto. Odhod avtobusa bo ob 7.00 zjutraj. Ob 11.00 bomo imeli sv. mašo pri Sv. Emi, popoldne pa smo namenjeni na Djekše in v Dobrlo vas. En obrok bo zagotovljen, za ostalo poskrbite sami. Na Ponikvi ta dan ne bo sv. maše.
            Prihodnjo nedeljo pripravljamo srečanje zakoncev jubilantov. Kot običajno, se bomo zbrali pred sv. mašo pred župniščem, sv. maša bo ob 15.00, po maši pa bo sledilo še družabno srečanje. Vse zakonce jubilante res prisrčno vabimo, da se udeležite tega srečanja. Z nami bo g. dr. Miran Sajovic.
            V torek od 8.00 do 9.00 bo v župnišču dežurstvo za potrebe Karitas. Če pomoč potrebujete ali jo lahko komu ponudite, se oglasite.
            Čeprav se je rok za prijavo na oratorij že iztekel, otroke vabimo, da se še prijavijo.
            V 36. letu starosti je umrla Alenka Sitar, roj. Presker, iz Okroga 17. Pogrebna sv. maša in nato pogreb bo v torek ob 15.00. Pokojna bo v mrliški vežici na dan pogreba od 12. ure naprej. Priporočamo jo v molitev.
            Vzemite novo številko Družine in Misijonskih obzorij.
            Ta teden ministrirata: Rok in Urban Vnučec.
 
 
          Dodatna oznanila v Word-ovi datoteki lahko prenesete tukaj.Lokacija:
Print Friendly and PDF